keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Treeni motivaatio missä olet ?

Tänään aamulla herätessäni suunnittelin, että heti kun pääsen töistä kotiin,  lähden lenkille. Ja suunnitelmaksihan se vain jäi.  Tämä on toistunut lähiviikkoina todella usein. Minua nimittäin vaivaa tällä hetkellä armoton motivaatio pula. Tiedän ja tunnen, että jotain pitäisi tehdä, mutta en vain saa itseäni liikkeelle. Kesäloman jälkeen treeni on ollut todella satunnaista. Eikä sitä voi kuvailla mitenkään tavoitteelliseksi.

Normaalisti nautin liikkumisesta. Nautin siitä tunteesta kun lihakset huutavat armoa lenkin jälkeen ja viimeisen leuan vedon jälkeen kädet tuntuvat spagetilta. Niinä harvoina kertoina kun olen saanut itseni tsempattua liikkeelle olen ollut tyytyväinen ja ihmetellyt miksi en tee tätä useammin.

Yksi syistä saattaa tietenkin olla se, että tällä hetkellä minulla ei ole mitään tavoitetta. Ensi kevään puolimarathoneihin ym on niin pitkä aika, että vielä ei niidenkään takia tarvitse treenata ns. täysillä.
Mikään sohvalla makoilija en ole vaan sähisen jatkuvasti paikasta toiseen ja hommasta toiseen, mutta kroppani huutaa treeniä ja kuitenkin pääni sanoo "älä mene".

Päädyin näiden pohdintojen myötä siihen tulokseen, että yksi asia joka saattaisi nostaa motivaatiota ovat uudet treeni vaatteet. Nyt alkaa uni painaa silmää joten taidan jättää niiden etsimisen kuitenkin huomiseen. Lupaan esitellä sitten teille mikä ihanuuksia (tai kauheuksia ) löytyi :) Nati nati..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti