tiistai 25. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa pikainen päivitys..

Viime viikolla aika vierähti aivan liian nopeasti ja vuorokauteen olisi voinut lisätä aika monta tuntia. Jokainen päivä oli paikasta toiseen juoksemista, mutta onneks viikonloppuna oli mukavaa ohjelmaa joka hieman tasapainotti arkista aherrusta. 

Viikonlopun kohokohtana "olivat pikku vauvani" eli tyttäreni 5v syntymäpäivät.
Lauantai aamuna heräsimme miehen kanssa aikaisin jotta ehdimme laittaa lahjat valmiiksi ja sytyttää pikku kakkuun kynttilän ennen kuin lapset heräsivät. Menimme herättämään pienen 5-vuotiaan laululla ja lahjoilla. Neiti oli kyllä niin iloinen ja onnellinen ja tuli äidillä melkein itku. Lauantaina päivän juhlimme vain oman perheen kesken ja illalla lapset menivät isovanhemmille hoitoon koska me lähdimme miehen siskon ja siskon poikaystävän kanssa kaupunkiin syömään ja vaihtamaan kuulumisia Tony´s Deliin Bulevardille. Ravintola ansaitsee minulta täydet 10 pitettä hekilökunnan, ruoan ja viihtyvyyden osalta. Mielettömän hyvä paikka !

Sunnuntaina olivat sitten luvassa syntymäpäiväjuhlat joihin kutsuimme isovanhemmat, isoisovanhemmat sekä kummit. Leivoin suklaa-mustikkakakun ja muutamat piirakat tarjottaviksi. Oli taas aikamoinen hulina kun kaikki olivat samaan aikaan kylässä ja tottakai halusivat synttärisankarin ja isoveljen kaiken huomion. Mukavaa oli, mutta kun viimeiset vieraat lähtivät oli pakko lähteä lenkille vähän rauhoittumaan ja tuulettamaan ajatuksia. Pieni tihkusade ei menoa haitannut vaan päinvastoin nautin siitä, että pienet viileät pisarat tipahtelevat virkistävästi iholle. Loppumatkasta vielä pysähdyin ottamaan muutaman valokuvan kauniista syysillasta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti