keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syksy tulisit jo... !


Pakko myöntää, että tänä vuonna ensimmäistä kertaa elämässäni kaipaan syksyä. En kaipaa ukkosia tai sateita vaan niitä aamuja jolloin kylmä kipristelee poskia ja pieni usva on kertynyt aukeille paikoille. Kaipaan myös juoksulenkkejä raikkaan kuulaassa ilmassa.

Syksyn ostoslistalla on aika paljon tavaraa - tosin tällä kertaa lähinnä itselle tarkoitettuja. Muun muassa kumisaappaat olisi tarkoitus hankkia, koska viime syksynä ostetut ja n. 10kertaa jalassa olleet Tretornit päättivät hajota takasaumasta :( En ole vielä ehtinyt tarkemmin valikoimaan tutustua, mutta hakusessa olisivat jotkin sirot, korkeavartiset ja mielellään väriltään mustat saappaat. Siis sellaiset, jolla kehtaa liikkua muuallakin kuin hiekkalaatikolla. Olisiko kenelläkään ehdotuksia ?

Lapsille olen tapani mukaan hankkinut syksyä varten valmiiksi välikausipuvut, uusia pipoja, kengät yms. jo hyvissä ajoin. Täydensin varastoja kuitenkin hieman viime viikonloppuna Tallinnan ostosreissulla josta mukaan tarttuivat muutamat pipot ja alla olevat kumisaappaat pikku prinsessalle.











Kumisaappaat
Herkulliset P.O.P:in saappaat 

3 kommenttia:

  1. Huntersin mallistosta löytyy korollisia saappaita ja wedge welly saappaat.

    VastaaPoista
  2. Oli pakko käydä kurkkaamassa ja nuo ovat todella potentiaalinen vaihtoehto. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Kumiset ratsastussaappaat on paitsi tyylikkäät, myös käytännölliset saappaat. Kuuminta muotia euroopassa nyt!
    http://one-broke-girl.blogspot.fi/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=50

    VastaaPoista